Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Best Managed Company

Wij zijn een Best Managed Company!

Prijzen winnen is samenspel. Dat doe je met elkaar. Begin dit jaar was er weer een reden om trots te zijn: uit verschillende onderzoeken door het gerenommeerde accountantsbureau Deloitte is JVH gaming & entertainment voor het tweede jaar op rij als een Best Managed Company naar voren gekomen! Dat betekent dat wij behoren tot de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het tiende achtereenvolgende jaar. JVH werd dit jaar wederom geselecteerd als een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt. Vorig jaar ontving JVH gaming & entertainment voor de eerste keer de kwalificatie van Best Managed Company. Een primeur binnen de kansspelbranche.

Eric Olders, CEO JVH gaming & entertainment, is enorm verheugd en trots op de prolongatie van de BMC Award:
“Wij zien het als onze missie om een leidende, hoogwaardige en sterk groeiende kansspelaanbieder in Nederland te zijn. Kwaliteit en duurzaam, verantwoord marktleiderschap vormen de basis voor onze groei. Dat wij deze award voor het tweede jaar op rij in ontvangst mogen nemen, is een enorm compliment voor onze organisatie en onze medewerkers. Onze sterke groeiambitie uit zich onder andere in onze innoverende kijk op ons product en bedrijfsprocessen, rekening houdend met de beperkende kaders van de nationale wet- en regelgeving. Een goed ‘huwelijk’ tussen creativiteit en compliance. De erkenning van Deloitte voor de wijze waarop wij handen en voeten geven aan onze groei, waarderen wij zeer.”